Ontdek onze diensten

Uw HFFS specialist

Wij optimaliseren ieder verpakkingsproces

ENTREC is een flexibele packaging partner, gevestigd centraal in Europa op de transportzone van Meer-België. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, 24/7 serviceverlening, onderhoud en revisie van verpakkingsmachines in het algemeen en flowpack machines in het bijzonder.

ENTREC bouwt en ontwikkelt in eigen beheer custom-built flowpack machines die gestuurd worden door servomotoren en automatiseringen op maat. Ook bouwen wij nog mechanisch aangedreven flowpack machines. Daarnaast is ENTREC ook wereldwijd BOSCH-REXROTH integration partner.

In onze modern ingerichte werkplaats engineren en fabriceren we eigen onderdelen. Wij beschikken over een groot onderdelenmagazijn en zorgen hier ook voor uw en onze machine-opslag in ons ruime fabriekspand van ruim 6.000m². 20 gekwalificeerde engineers en techniekers en meer dan 30 jaar ervaring maken het mogelijk om snel op uw wensen in te spelen.

Let’s wrap it up together.

Lees meer over ons

Bedrijfsvideo

Bekijk onze machines en ons bedrijf. Van packaging tot engineering, infeed systems, rent & maintenance en flowpack. Ons gemotiveerd team gaat elke dag aan de slag om voor u het beste resultaat te realiseren. We deliver flow-how.

It's a wrap. Overtuigd?
Neem contact met ons op! 

Klaar voor het volledige pakket?

Contacteer ons