We nemen uw verpakkingsproces uit handen

ENTREC is een flexibele onderneming, centraal in Europa gevestigd op de transportzone van Meer- België . We zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop, 24/7 serviceverlening, onderhoud en revisie van verpakkingsmachines in het algemeen en flowpack machines in het bijzonder. ENTREC bouwt en ontwikkelt in eigen beheer custom-built flowpack machines die gestuurd worden door servomotoren en automatiseringen op maat. Ook bouwen wij nog mechanisch aangedreven flowpack machines. Daarnaast is ENTREC ook wereldwijd BOSCH-REXROTH integration partner.

In onze modern ingerichte werkplaats engineren en fabriceren we eigen onderdelen. We beschikken over een groot onderdelenmagazijn en zorgen hier ook voor uw en onze machine-opslag in ons ruime fabriekspand van ruim 6.000m². 20 gekwalificeerde engineers en techniekers en meer dan 30 jaar ervaring maken het mogelijk om snel op uw wensen in te spelen.

Lees meer over ons

Bedrijfsvideo

Let's roll. 

Bekijk zelf onze verpakkingsmachines in onze bedrijfsfilm. Van packaging tot engineering, infeed systems, rent & maintenance en flowpack. Ons gemotiveerd team gaat elke dag aan de slag om jou de best mogelijke service te bieden.

It's a wrap. Overtuigd? Neem snel contact met ons op! 

Klaar voor het volledige pakket?

Contacteer ons